Rólunk PDF Nyomtatás E-mail

Tisztelt érdeklődő!

Először is szeretnénk megköszönni, hogy megtisztelt bizalmával. Kérem szánjon rá néhány percet, hogy megismerhessen minket, munkáinkat és üzletpolitikánkat.

A Bonsai művészete már jó pár éve magával ragadott, s hobbiként kezdtem el foglalkozni vele. Az interneten blog formájában megpróbáltam összefoglalni a bonsaiokkal kapcsolatos általam fontosnak, érdekesnek tartott információkat, valamint közzétettem a saját fáim készítésének folyamatát.

Munkámban a 2009-2010-es év hozott igazi áttörést, kezdeményezésemmel elindult egy Bonsai Club Kaposváron, ami jelenleg 70 taggal büszkélkedhet. Ezáltal nagyon sok emberrel találkoztam, akik a szakmai segítségen kívül igényelték, hogy elérhetővé váljon számukra a "bonsaiozáshoz" elengedhetetlen szerszámok, eszközök, tálak, földek, valamint sokan szerettek volna "kész" bonsait is vásárolni. Így fogalmazódott meg bennem és a feleségemben egy Bonsai bolt nyitásának lehetősége.

Első kis bonsai árudánk 2010 tavaszán nyitott, kínálatában többnyire kültéri fák szerepeltek, s ez bővült a későbbiekben beltéri bonsaiokkal, bonsai tálakkal, szerszámokkal, kínai és japán ajándéktárgyakkal.

Ősszel az ország több nagyvárosában kiállításokat szerveztünk, ahol nagyszámú közönség tisztelt meg jelenlétével, érdeklődésével.

Egyik kiállításunkon találkoztunk a Soproni Erdészeti Múzeum igazgatójával, s felkérést kaptunk egy Bonsai Akadémiai előadás sorozat közreműködésében, ahol az érdeklődőkkel megismertettük a bonsai történetét, gondozását.

A nagy érdeklődésre való tekintettel 2011. januárjában megnyitottuk Kaposvár belvárosában második boltunkat is, ahol széles választékkal várjuk minden kedves bonsai iránt érdeklődő vásárlónkat. Boltjaink szakmai felkészültsége lehetővé teszi, hogy vevőink bizalommal forduljanak bármiféle szakmai kérdéssel hozzánk, természetesen segítséget nyújtunk a bonsaiok metszésében, átültetésében is.

2011. év elején megalakult HIRTH BONSAI KFT-énk, s így mód és lehetőség nyílt arra, hogy elérhető áron, mint Bonsai nagykereskedés, cégeket és egyéni vállalkozókat is kiszolgáljunk.

Elsődleges célunk megismertetni a bonsai iránt érdeklődőket a bonsai mindennapi helyes gondozásával, hogy e csodás fákban örömét lelje, s talán egy új bonsaios generáció is sikereket érjen el kis hazánkban.

Hirth János, Szabó Melinda
logo footer   2011 www.hirthbonsai.hu - Minden jog fenntartva - Az árak tartalmazzák az áfát és forintban értendők.
A bevásárlókosara jelenleg üres.